WDT inhuren

Wij delen graag ons plezier in toneelspelen met anderen. U kunt ons dus inhuren. Voor een kleine spontane act tijdens een feestje, voor een workshop of om een eenakter te komen spelen. Leg uw vraag bij ons neer, en wij zullen kijken wat we ermee kunnen doen.

Workshops

We vinden het leuk iedereen op een ontspannen manier kennis laten maken met toneelspelen. Hiervoor hebben we een workshop ontwikkeld van ongeveer 1,5 uur. Daarin gaan we aan de slag met een aantal theater oefeningen. Iedereen kan meedoen, er is geen theater ervaring voor nodig. Twee spelers uit onze groep zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Lijkt u dat een leuke activiteit om met uw personeelsvereniging of andere groep te organiseren, neem dan even contact met ons op.
De kosten zijn 10 Euro per toeschouwer, met een minimum van 150 Euro. Huur van de lokatie of reistijd worden extra in rekening gebracht.

Uitkoopjes

WDT heeft regelmatig korte eenakter voorstellingen die we ook op locatie bij u kunnen komen spelen *. Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: Contact

* Er zijn aan toneelspelen kosten verbonden, o.a. auteursrechten, bovendien heeft de vereniging geld nodig om regisseurs en oefenruimte te betalen. De kosten van een optreden zijn afhankelijk van de locatie waar wordt gespeeld. Het basisbedrag is € 200, – per eenakter. Het is mogelijk dat er extra kosten voor niet aanwezige zaken zoals bv. extra licht of techniek moeten worden berekend.