Lang en gelukkig

Een familievoorstelling van Don Duyns. Vrij naar Ro theater.
Lukt het de koningin een leuk meisje voor haar zoon, prins Roderick van Oranje Nassaukade te vinden, of kan Willy Hoenderdos voorkomen dat zijn Roderick uitgehuwelijkt wordt? Is er toch ware liefde tussen Assepoester en de prins? Of nee, tussen Assepoester de baron? Of staat Irma Zonderboezem dit in de weg? Hoe loopt het af met de relatie tussen Roodkapje en de boze wolf?
Op de verjaardag van opa belandt een hele familie plotseling in een wel heel bijzonder sprookje.. Dit leidt tot hilarische taferelen. Een voorstelling voor het hele gezin!

lg3Regie: Celine Hoex
Spel:   Arnold Bregt, Karlijn Eggens, Lambert van Gils, Marieke Griffioen, Niek Koning, Bartje Schaake, Lisanne Schoneveld, Jip Siebenheller, Marnix Rosbach, Merel Rot, Henk Vink, Lineke Vissers en Ine Wiebenga
Licht: Titus de Jong
Productie en geluid: Fenna Arnoldussen
Productieleiding: Lineke Vissers

Speeldata: 8, 9, 16 en 22 april (aanvang 19.30 uur) en 17 en 24 april (aanvang 14.30 uur)
Theater de Wilde wereld, Burgtstraat 1, 6701 Wageningen

6 Comments

Leave a Comment

  1. Wat een goede voorstelling. En voor de hele familie met een uitstekende charmant proberende boze wolf tot een gelikte stiefzus die niet al te bijdehand deed. Geweldig. We komen vaker naar jullie kijken. Wil en Sam.

  2. Vrolijke, enthousiast en heel goed gespeelde voorstelling. Fraaie dynamische regie met verrassend wisselende beelden en woordspelingen. Geestig, nooit plat of geforceerd wat vaak dreigt bij producties die “leuk”moeten zijn. Relevante toespelingen op actuele problemen rond vreemdelingen: niet prekerig maar gericht op de goede verstaander. Gelukgewenst met deze bizonder geslaagde productie!

Geef een reactie