Apocalypso

45Bar

 

ApoCalypso speelt zich af in het armageddon van de straat. De Dag des Oordeels nadert en junkies, hoeren, pooiers en paupers staan er bij en kijken er naar. De zon blijft op haar hoogste punt hangen, er wordt een muur om de mensheid gebouwd en valse profeten kondigen de eindtijd aan. De hoop op verlossing ligt op de schouders van Jesse, een hoerenzoon, die na een open sollicitatie voor de vacature van verlosser tot zijn verbazing wordt aangenomen. Maar hoe verlos je de mensheid als niemand je vergiffenis lust?

apocalypsoRegie en bewerking: Marjolein van de Peppel
Licht en geluid: Titus de Jong
Vormgeving: Marjolein van de Peppel.
Voorstellingen: Vrijdag 8, zaterdag 9, donderdag 21, vrijdag 22, vrijdag 29, zaterdag 30 mei, vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015.

Locatie: Stadion De Wageningse Berg, Generaal Foulkesweg 108, Wageningen

Spel: Arnold Bregt, Djuna Buizer, Karlijn Eggens, Lambert van Gils, Marieke Griffioen, Monique Hamers, Heleen Hendriks, Tessa Kingma, Celal Mercan, Marnix Rosbach, Merel Rot, Jip Siebenheller, Henk Vink, Lineke Vissers en Ine Wiebenga

 

Geef een reactie