De vrouw met de baard

Een toneelstuk van Koos Terpstra
Over de kracht van de liefde en de tol van de leugen.

 

afficheDe vrouw met de baard is een theatrale rondgang over de kermis waar je komt om vermaakt, maar vooral om bedrogen te worden. Met open ogen tuin je erin, in de praatjes van de figuren die de attracties aanprijzen. Het is een wereld waarin de volkomen geaccepteerde leugen regeert. In De vrouw met de baard lopen twee verhaallijnen door elkaar heen. Het ene verhaal gaat over de vrouw met de baard.

Zij heeft de liefde van haar leven verlaten, omdat die te groot was om aan te kunnen. Haar vrienden proberen de twee weer samen te krijgen. Want ook al heeft de vrouw met de baard een nieuwe man – één die er nooit is – het is overduidelijk dat zo’n grote liefde niet onbeantwoord mag blijven
In het andere verhaal wordt een baas (een toppolitica) bezocht door haar jeugdvriendin, de  zus van de vrouw met de baard. Op hun zeventiende hebben ze afgesproken dat ze elkaar in de toekomst zullen aanspreken op hun daden. Dit komt ze doen. Maar de baas zit niet te wachten op moeilijke vragen. Ze heeft de top bereikt en denkt alles voor elkaar te hebben. Is dat wel zo?

Spel: Els Ausema, Arnold Bregt, Geert Cazemier, Silvia Geuens, Lambert van Gils, Marieke Griffioen, Heleen Hendriks, Kirstin Jansen, Tessa Kingma, Melanie Pekel, Marnix Rosbach, Bartje Schaake, Koen Semeijn, Melody Splinter, Marije van Welie en Ine Wiebenga.
Licht en geluid: Titus de Jong
Regie en vormgeving: Annemiek Verhoeven.

Voorstellingen op:
Woensdag 19, zaterdag 22, zondag 23 (matinee), woensdag 26 maart, donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 april.
De voorstellingen van zaterdag 22, woensdag 26  maart, donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 april zijn uitverkocht!
Ook de extra voorstelling van donderdag 24 april is uitverkocht, er wordt een wachtlijst aangelegd.

De toegangsprijs is € 10,- pashouders en studenten € 8,50

 

Geef een reactie